06-15656474 info@klusbedrijfvanderlinden.nl

Betonboren

Gespecialiseerd in betonboren!

Met onze professionele materialen en aanpak, kunnen we elke betonboor-opdracht met een succes afronden!

Betonboren is iets wat we dagelijks uitvoeren voor aannemers van elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, ventilatie, bouwkunde, grond- en wegenbouw, etc. Door onze professionele technieken en materialen als diamantboren, zijn we in staat om ronde gaten te boren van 8mm tot 1000mm. Ons deskundig team maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in de diamantboor-technologie om nauwkeurige en veilige resultaten te bereiken.

We boren bovendien ook in metselwerk, cellenbeton, silicaatsteen en asfalt. Voor het onder hoek boren, boren van onder naar boven (met of zonder wateropvang) kunt u bij ons terecht. Ook het boren en verlijmen van draadstangen en wapeningsstaven zijn voor ons een dagelijkse opdracht. Kortom, voor ieder probleem hebben we een geschikte oplossing.

Diamantboren is de beste manier om nauwkeurig afgemeten gaten te snijden in een verscheidenheid van materialen die met een gewone boor niet te redden zouden zijn. Diamant is een van de hardste materialen, waardoor we met onze gereedschappen het mogelijk maken om gaten te snijden in beton, steen, hout en metaal.

Door de unieke vorm van de boor en de nauwkeurigheid van het gereedschap zelf is kunnen we betonboren met de hoogste kwaliteit. Het gereedschap veroorzaakt ook geen schade aan nabijgelegen bouwmaterialen, in tegenstelling tot andere boren.

Diamantboren maken gebruik van een waterstroom om de hoeveelheid betonstof die door het betonboren wordt veroorzaakt op te vangen en te verminderen. Het eindresultaat is een schone, precieze snede, zonder de gezondheidsrisico's of rommel die je zou krijgen bij het gebruik van andere gereedschappen voor het betonboren.

We kunnen u in ieder onderhoudstraject van begin tot eind begeleiden en ondersteunen. We werken graag nauw met u samen om in 1 keer tot een goed resultaat te komen.

Klusbedrijf van der Linden - Sloopwerken, Betonboren, Zagen & Frezen

1. OPDRACHT

Klusbedrijf van der Linden - Sloopwerken, Betonboren, Zagen & Frezen

2. OFFERTE OP MAAT

Klusbedrijf van der Linden - Sloopwerken, Betonboren, Zagen & Frezen

3. KWALITEIT OPLEVERING

Betonboren voor zowel particulieren als zakelijke klanten

Betonboren is iets wat we dagelijks uitvoeren (voor zowel particulieren als zakelijke klanten). U kunt ons contacteren voor elke opdracht en erop rekenen dat we dit met grote nauwkeurig zullen uitvoeren. Ook voor overige werkzaamheden (zoals sloopwerken, zagen, frezen, etc) kunt u bij ons terecht!

Goede communicatie

Voor elke opdracht is goede communicatie van belang. Of het nu gaat om het betonboren of een ander werkzaamheid, we zullen altijd uw wensen en doelen bespreken, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en welke voorbereidingen er eventueel zouden moeten worden getroffen. Ook tijdens het betonboren of uitvoeren van een andere werkzaamheid, zullen we goed met u in contact blijven, zodat u op de hoogte blijft.

Betonboren op maat

Voordat we beginnen met het betonboren, zullen we een introductiegesprek voeren om uw wensen en doelen duidelijk te krijgen. Vervolgens zullen we aan de hand van de besproken punten, een offerte op maat aanmaken en deze met u bespreken. Indien van toepassing zullen we dan de nodige voorbereidingen treffen, voordat daadwerkelijk beginnen met het betonboren.

Veilig betonboren

Betonboren gaat niet zonder risico's. We nemen deze risico's graag op ons en zullen de werkzaamheden uitermate professioneel uitvoeren. Vanzelfsprekend zullen we daarbij de nodige maatregelen treffen om de veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen.

Dagelijks betonboren

Onze deskundigen hebben de nodige ervaring en kennis om alle opdrachten met volle tevreden af te leveren.

Nauwkeurig betonboren

Betonboren moet met precisie worden uitgevoerd. We beschikken over de nodige materialen en hebben ervaren deskundigen waardoor we onze diensten met de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid afleveren.

Meer weten?

Bekijk ook de overige werkzaamheden zoals het slopen, betonzagen en frezen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het betonboren, betonzagen, frezen of sloopwerken? Stuur ons een bericht, vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.