06-15656474 info@klusbedrijfvanderlinden.nl

Sloopwerken

Voor al uw sloopwerken!

Wilt u sloopwerken laten uitvoeren door een betrouwbare partij dat altijd secuur werkt, kwaliteit levert en afspraken nakomt? 

Klusbedrijf van der Linden is dé specialist op het gebied van sloopwerken. Door onze jarenlange ervaring en geavanceerde apparatuur, zijn we in staat om alle sloopwerken op de meest efficiënte en veilige manier uit te voeren.

We voorzien in stof beperkende maatregelen door middel van ventilatie. Deze techniek wordt toegepast bij het leegslopen van badkamers of het uithakken van trapgaten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het handmatig slopen van kleinere aantallen heipalen, het uithakken van dekvloeren en raam en deur sparingen bij particulieren. Door ons gezaagde sparingen kunnen direct aansluitend gesloopt worden. Kortom, u kunt ons bereiken voor al uw sloopwerken.

We bieden een totaalservice aan. Deze gaat van het zagen van de opening tot het eventueel verstevigen van de blijvende structuur, tot het afvoeren van de losgezaagde stukken. Met behulp van innovatieve slooptechnieken en ervaring zorgen we voor een snelle en deskundige uitvoering.

Voordat we beginnen met het hakken en slopen, zullen we eerst een inleidingsgesprek voeren om de nodige stappen en benodigdheden te bespreken. Vervolgens zullen we aan de hand van uw wensen en besproken punten, een passende oplossing vinden en deze in een offerte op maat verwerken. Vervolgens zullen we de offerte nogmaals bespreken, zodat we een gedetailleerd plan van aanpak hebben. Bij de uitvoering van de sloopwerkzaamheden, zullen we efficiënt te werk gaan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk last heeft van afval en overlast.

We kunnen u in ieder onderhoudstraject van begin tot eind begeleiden en ondersteunen. We werken graag nauw met u samen om in 1 keer tot een goed resultaat te komen.

Klusbedrijf van der Linden - Sloopwerken, Betonboren, Zagen & Frezen

1. OPDRACHT

Klusbedrijf van der Linden - Sloopwerken, Betonboren, Zagen & Frezen

2. OFFERTE OP MAAT

Klusbedrijf van der Linden - Sloopwerken, Betonboren, Zagen & Frezen

3. KWALITEIT OPLEVERING

Sloopwerken voor zowel particulieren als zakelijke klanten

Klusbedrijf van der Linden verricht sloopwerkzaamheden voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Het maakt dan ook niet uit of het gaat om een simpel opdracht of juist een groot en uiteenlopende opdracht. Ook voor andere werkzaamheden (zoals frezen, boren, zagen, etc) kunt u bij ons terecht!

Duurzaam en efficiënt sloopwerken

Bouw en sloopafval is één van de grootste afvalstromen in Nederland. Het is dan ook van belang om de duurzaamheid van deze sloopwerken te verbeteren. We houden daarom niet alleen rekening met uw wensen en de omgeving van de sloopwerkzaamheden, maar zullen deskundig de opdrachten uitvoeren om zo de sloopafval te reduceren. In sommige gevallen kan bijvoorbeeld het materiaal worden hergebruikt. Als het niet mogelijk is om de materialen te recyclen, zullen we de sloopafval voor u transporteren en afvoeren.

Duidelijke communicatie

Voor het correct uitvoeren van de sloopwerkzaamheden, is goede communicatie van belang. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we de nodige informatie bespreken, zodat u weet wat u kunt verwachten van ons en welke voorbereidingen er eventueel zouden moeten worden getroffen.

Sloopwerken op maat

Voordat we beginnen met het slopen en afvoeren, zullen we eerst een inleidingsgesprek voeren om de nodige stappen en benodigdheden te bespreken. Vervolgens zullen we aan de hand van uw wensen en besproken punten, een offerte op maat aanmaken en dit nogmaals met u bespreken.

Veiligheid

Sloopwerkzaamheden zijn niet zonder risico's. We nemen deze risico's graag op ons en zullen de werkzaamheden uitermate professioneel uitvoeren. Vanzelfsprekend zullen we daarbij de nodige maatregelen treffen om de veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen.

Ervaring

Bij klusbedrijf van der Linden kunt u rekenen op deskundigen met de nodige opleidingen, jarenlange ervaring in de branche.

Kwaliteit

Sloopwerkzaamheden dienen nauwkeurig te worden uitgevoerd. We beschikken over speciale apparatuur en ervaren medewerkers waardoor we onze dienstverlening met de hoogste kwaliteit en veiligheid uitvoeren voor scherpe prijzen!

Meer weten?

Naast sloopwerken, helpen we u ook graag met overige werkzaamheden zoals het frezen, betonzagen en betonboren.